دانستنی های مشهد

تمام آن چیزی که باید از مشهد بدانیم

دانستنی های مشهد

تمام آن چیزی که باید از مشهد بدانیم

با چه میزان سرمایه‌ای می‌توان وارد بورس شد؟

همه دوست دارند، ثروتمند شوند! پول و سرمایه، رفاه خوبی در زندگی به همراه دارد. شما دوست عزیزی که مشغول مطالعه این مطلب هستید هم به احتمال زیاد با این ایده موافقید. رشد در زمینه‌های مختلف زندگی از جمله زمینه مالی بسیار خوشایند است و نمی‌توان منکر آن شد. اما چند سوال مهم ایجاد می شود: در چه چیز سرمایه گذاری کنیم؟ با پول خود چه بخریم که سود کنیم؟ با پول کم کجا سرمایه گذاری کنیم؟ خبر خوب این است که در سال‌های اخیر روش‌های سرمایه گذاری برای دست یافتن به پول و سود بیشتر در میان مردم تغییر کرده است. مثلاً سرمایه گذاری در بورس و مشارکت در سرمایه گذاری یک شرکت مهم، می‌تواند از جمله فعالیت‌های اقتصادی سودآوری باشد که شما با مدیریت بودجه و دارایی تحت اختیار خود آن را عملی می‌کنید. اما آیا برای ورود به بازار بورس باید سرمایه زیاد و مبالغ هنگفتی داشته باشید؟


پاسخ به این پرسش خیر است. شما با هر مبلغی می‌توانید به خود در بورس خوش‌آمد بگویید! اما مکانیزم کار و معاملات به چه صورت است؟ مثلا با ۱۰۰ هزار تومان هم می‌توان سرمایه گذاری در بورس را شروع کرد و وارد معاملات شد؟ اجازه بدهید که همه این موارد را در ادامه با دقت بیشتری برایتان شرح دهیم:

برای دریافتمشاوره سرمایه گذاری به سایت کاری بورس مراجعه نمایید

حداقل سرمایه لازم برای ورود به بازار بورس چقدر است؟

شما برای ورود به بازار بورس محدودیتی ندارید. اگر می‌خواهید فعالیت خود را در کارزار بورس آغاز کنید قبل از هر چیز باید دکمه دقت و هوشمندی خود را در مغزتان روشن کنید و یادتان باشد که اگر بی‌گدار به آب بزنید با سرمایه‌ای کلان هم به هیچ کجا نخواهید رسید. کسب آمادگی با یاد گرفتن اطلاعات مهمی که در بورس به دردتان خواهد خورد به مسیر این فعالیت اقتصادی شما جهت می‌دهد. بازار بورس به خاطر قانونی بودن، آسان بودن نقدشوندگی سرمایه و اطلاع‌رسانی شفاف معاملات یکی از بهترین گزینه‌های شما برای سرمایه گذاری است. پس بهتر است با یادگیری مفاهیم و قلِق‌های آن بهترین استفاده و بهره را از حضور خود در بازار ببرید. این هدف، فقط و فقط با آموزش بورس عملی و واقعی خواهد شد.

بسیار خوب! همان‌طور که پیش‌تر هم گفته شد، هیچ محدودیتی برای ورود به معاملات بورسی وجود ندارد. شما می‌توانید به تابلو معاملات بورسی نگاه کنید و ببینید که قیمت یک سهم در شرکت موردنظرتان چقدر است. مثلاً اگر یک سهم از آن شرکت، قیمتی معادل یک هزار تومان، ۱۰ هزار تومان یا هر قیمت دیگری که داشته باشد، شما با احتساب کارمزد باید اقدام به خرید سهم موردنظرتان کنید. فراموش نکنید که بازار بورس، بازاری توام با ریسک است. پس تنها در شرایطی باید از دروازه این شهر پرماجرا عبور کنید که مطمئن هستید از خطر کردن نمی‌ترسید و به هیجانات ناشی از نوسان قیمت‌ها علاقه دارید و می‌توانید در صورت ضرر کردن خود را کنترل کنید. البته این یک نگاه و توصیه کلی است. چون اگر با آگاهی و دقت وارد بازار بورس شوید و کم‌کم به تجربه‌ای مناسب از فضای بازار دست پیدا کنید، احتمال اینکه اشتباه کنید تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند. به هر حال از قدیم گفته‌اند که احتیاط شرط عقل است.


نکته دیگری که باید به خاطر بسپارید این است که برای خرید آنلاین سهام به حداقل ۱۰۰ هزار تومان نیاز دارید.


برای شروع سرمایه گذاری در بازار بورس باید چه کرد؟

بازار بورس مخاطرات خاص خود را دارد. گاهی‌اوقات، خرید سهام یک شرکت می‌تواند کاملاً به ضررتان تمام شود. مثلاً به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی و…، سهام شرکت افت می‌کند و در نتیجه سرمایه‌تان به خطر می افتد. چنین مسائل و پیش‌بینی‌هایی باید منجر به یک تصمیم هوشمندانه شود. آن تصمیم هوشمندانه هم چیزی نیست جز وارد کردن تدریجی سرمایه خود به بازار! لازم نیست در همان ابتدای کار و با وجود حداقل دانش و تجربه از بورس، کلی پول از دیگران قرض کنید و وارد بورس شوید یا تمام پس‌انداز چندین‌ساله خود را در کمال ناآگاهی به خطر بیاندازید. در بورس باید آهسته و پیوسته حرکت کنید. این استراتژی نشانه عقل و درایت شما خواهد بود. وارد کردن سرمایه کلان، ناآگاهی از سازوکار بورس و فرآیندهای مربوط به آن و هرگونه بی‌دقتی، فقط می‌تواند کار فرد عجولی باشد که از درایت خود به خوبی بهره نمی‌برد.

بورس کالا چیست؟

بورس کالا، بازار منسجمی است که تعداد زیادی از عرضه‌کنندگان، کالای خود را عرضه می‌کنند و کالای مربوطه پس از بررسی‌های کارشناسی و قیمت‌گذاری توسط کارشناسان بورس کالا، به خریداران عرضه می‌شود.


در بورس کالا معمولاً کالاهای خام و فرآوری نشده مانند فلزات، پنبه، گندم، برنج و... دادوستد می‌شوند. یکی از مزایای بورس کالا، حضور نهادهای نظارتی و تنظیم‌کننده بازار است که تمامی تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان و تجار کالا با حضور این نهادها، از مزایای قوانین و مقررات حاکم بر بورس برخوردار می‌شوند.


بررسی روند پیدایش و تکامل بورس‌های کالا در جهان حاکی از آن است که این‌گونه بازارها در عرصه اقتصاد کشورها از قرن ۱۹ به بعد در پی پاسخ‌گویی به برخی از نیازمندی‌های اقتصادی و در بسیاری موارد رفع برخی تنگناها و موانع در بازار کالاهای مختلف بوده است.


در واقع نارسایی‌های بازارهای سنتی در شکل‌ نوسانات کاذب و عدم شفافیت در کشف قیمت و فقدان تضمین‌های لازم برای معامله‌گران از مهم‌ترین دلایل راه‌اندازی بورس‌های کالایی در کشورهای جهان بوده است.


  در بورس کالا معمولاً کالاهای خام و فرآوری نشده مانند فلزات، پنبه، گندم، برنج و... دادوستد می‌شوند  

در چنین شرایطی وجود بورس‌های کالایی و استفاده از ابزارهای مشتقه به پدید آمدن یک نظام سازمان‌یافته دادوستد و توزیع کالاها در کشورهای مختلف منجر شده و راه ورود به بازارهای جهانی را برای کشورها تسهیل کرده است.

برای دریافتمشاوره سرمایه گذاری به سایت کاری بورس مراجعه نمایید

از این‌رو هم‌اکنون صدها بورس کالایی مدرن در سراسر جهان دایر است که از قدیمی‌ترین آن‌ها می‌توان به بورس معروف و تجاری شیکاگو(CME) با ۱۷۰ سال سابقه، بورس فلزات لندن(LME) با ۱۳۰ سال سابقه، بورس کالای نیویورک(NYMEX)، بورس کالای توکیو (TOCOM)، بورس کالای شانگهای(SHFE)، بورس کالای هند(MCX) اشاره کرد.


چه کسانی به بورس کالا مراجعه می‌کنند؟

۱- گروه اول کسانی هستند که می‌خواهند از ریسک نوسان کاذب قیمت‌ها در امان باشند. در واقع بورس‌های کالا به عنوان عاملی موثر برای کاهش ریسک تولیدکنندگان کالا و مصرف‌ کنندگان عمده در بازار شناخته می‌شود.


۲- گروه دوم بر خلاف گروه اول، از نوسانات قیمت استفاده کرده و سود خود را حداکثر می‌کنند. در بورس‌های کالا، این گروه با نام سوداگران(Speculator) شناخته می‌شوند.